2.    Osoby potrzebujące otrzymały bezpłatnie artykuły spożywcze:•    warzywne i owocowe (groszek z marchewką, koncentrat pomidorowy, powidła śliwkowe); •    skrobiowe (makaron jajeczny świderki),•    mleczne (mleko UHT),•    mięsne (szynka drobiowa, szynka wieprzowa, filet z makreli w oleju),•    cukier (cukier biały), •    tłuszcze (olej rzepakowy),

2. Pomoc żywnościowa trafiła do 700 osób znajdujących się w trudnej sytuacji życiowej z terenu województwa mazowieckiego.

3. Wydaliśmy osobom potrzebującym:o 14,81900 ton żywności;o 2100 paczek żywnościowych;o 0 posiłków;

4. W ramach Podprogramu 2021 dla 25 osób korzystających z pomocy żywnościowej przeprowadzono  1 warsztat edukacyjny w ramach działań towarzyszących w formie wydawniczej – dla 25 osób.Kierownik GOPSMarta Schabowska